Χειροποίητη Ομπρέλα Maglia Francesco x Erika, Ριγέ Μπλε/ Πράσινο από ξύλο Μελιάς (Φράξος)

Χειροποίητη Ομπρέλα Maglia Francesco x Erika, Ριγέ Μπλε/ Πράσινο από ξύλο Μελιάς (Φράξος) Χειροποίητες Ομπρέλες Francesco Maglia Γραβάτες - erika.gr
Κατασκευαστής: ΟΕΜ
Κωδικός Προϊόντος: 9009
Διαθεσιμότητα: Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
344,00€
Ποσότητα: Προσθήκη στο Καλάθι

Χειροποίητη Ομπρέλα Maglia Francesco x Erika

Οι ομπρέλες αυτές κατασκευάζονται αποκλεστικά για την εταιρία μας απο την κορυφαία εταιρία Maglia Francesco. Τα ύλικά ειναι εκλεκτά και η δημιουργία τους καλλιτεχνικό ταξίδι. Η κατασκευή τους χρειάζεται πανώ από 70 στάδια προετοιμασίας. Συναρμολογούνται σε άξονες κατασκευασμένους απο σφένδαμο, καστανιά, φουντουκιά, λευκή καρυδιά κ.ά. Η ξυλουργική κάμψη, η λείανση, η στίβλωση και οι διαδικασίες καπνίσματος εκτελούνται με το χέρι. Αυτός ειναι ο λόγος που κάθε άξονας ειναι μοναδικός. Τα υφάσματα ειναι υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά. Κάθε ξύλο επεξεργάζεται από το μηδέν, γι'αυτό καμια ομπρέλα Maglia δεν μοιάζει με άλλη. Κάθε ομπρέλα ειναι μοναδική ως προς την επιλογή του ξύλου και του υφάσματος. Ο μηχανισμός ειναι χειροκίνητος. Οι ομπρέλες αυτές μπορούν να διατηρηθούν και για παραπάνω απο μια γενιά. Αποτελούν ενα μοναδικό δώρο πολυτελείας.


Λίγα λόγια για τον κατασκευαστή...


Το 1854 ο Maglia Francesco άνοιξε το πρώτο εργοστάσιο στο Μιλάνο και μέχρι σήμερα η οικογένεια συνεχίζει να κατασκευάζει τις ομπρέλες αυτές που έχουν πλέον παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Κατά παράδοση, υπάρχει πάντα ένας γιος που ονομάζεται Francesco, και οι σημερινοί ιδιοκτήτες ειναι στην πραγματικότητα Giorgio Maglia και ο γιος του Francesco που αντιπροσωπεύουν μαζί την πέμπτη και έκτη γενιά που δραστηριοποιούνται στην εταιρία. Συνεργαζόμαστε με την εταιρία αυτή από το 1989. 

 

Η συγκεκριμένη ομπρέλα που έχουμε επιλέξει για εσάς, ειναι απο ξύλο μελιάς (φράξος) της οικογένειας φλαμουριάς, εξαιρετικής αντοχής πράγμα που οδήγησε τους αρχαίους 'Ελληνες να κατασκευάζουν τα δόρατα τους, και ύφασμα ριγέ μπλε- πράσινο.

 

Συσκευασία Δώρου: Δωρεάν συσκευασία δώρου κατόπιν ζήτησης στα σχόλια για την παραγγελία σας