Χειροποίητη Ομπρέλα Maglia Francesco Χειροκίνητη , Καρό από ξύλο Μελιάς (φράξος)

  1. Αρχική
  2. Αξεσουάρ
  3. Ομπρέλες Francesco Maglia
  4. Ομπρέλα Francesco Maglia Καρό ξύλο Μελιάς
Χειροποίητη Ομπρέλα Maglia Francesco Χειροκίνητη , Καρό από ξύλο Μελιάς (φράξος) Χειροποίητες Ομπρέλες Francesco Maglia Γραβάτες - erika.gr

Χειροποίητη Ομπρέλα Francesco Maglia Χειροκίνητη

Καρό Σχέδιο από ξύλο Μελιάς (Φράξος) 

Η συγκεκριμένη ομπρέλα που έχουμε επιλέξει για εσάς, ειναι απο ξύλο μελιάς (φράξος) της οικογένειας φλαμουριάς, εξαιρετικής αντοχής πράγμα που οδήγησε τους αρχαίους 'Ελληνες να κατασκευάζουν τα δόρατα τους, και ύφασμα καρό στις αποχρώσεις του πράσινου.

Οι ομπρέλες αυτές κατασκευάζονται αποκλεστικά για την εταιρία μας απο την κορυφαία εταιρία Maglia Francesco. Τα ύλικά ειναι εκλεκτά και η δημιουργία τους καλλιτεχνικό ταξίδι. Η κατασκευή τους χρειάζεται πανώ από 70 στάδια προετοιμασίας. Συναρμολογούνται σε άξονες κατασκευασμένους απο σφένδαμο, καστανιά, φουντουκιά, λευκή καρυδιά κ.ά. Η ξυλουργική κάμψη, η λείανση, η στίβλωση και οι διαδικασίες καπνίσματος εκτελούνται με το χέρι. Αυτός ειναι ο λόγος που κάθε άξονας ειναι μοναδικός. Τα υφάσματα ειναι υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά. Κάθε ξύλο επεξεργάζεται από το μηδέν, γι'αυτό καμια ομπρέλα Maglia δεν μοιάζει με άλλη. Κάθε ομπρέλα ειναι μοναδική ως προς την επιλογή του ξύλου και του υφάσματος. Ο μηχανισμός ειναι χειροκίνητος. Οι ομπρέλες αυτές μπορούν να διατηρηθούν και για παραπάνω απο μια γενιά. Αποτελούν ενα μοναδικό δώρο πολυτελείας.


Λίγα λόγια για τον κατασκευαστή...
Το 1854 ο Maglia Francesco άνοιξε το πρώτο εργοστάσιο στο Μιλάνο και μέχρι σήμερα η οικογένεια συνεχίζει να κατασκευάζει τις ομπρέλες αυτές που έχουν πλέον παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Κατά παράδοση, υπάρχει πάντα ένας γιος που ονομάζεται Francesco, και οι σημερινοί ιδιοκτήτες ειναι στην πραγματικότητα Giorgio Maglia και ο γιος του Francesco που αντιπροσωπεύουν μαζί την πέμπτη και έκτη γενιά που δραστηριοποιούνται στην εταιρία. Συνεργαζόμαστε με την εταιρία αυτή από το 1989. 


Συσκευασία Δώρου: Δωρεάν συσκευασία δώρου κατόπιν ζήτησης στα σχόλια για την παραγγελία σας

  • Κατασκευαστής: ΟΕΜ
  • Κωδικός Προϊόντος: 9001
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • 570,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 459,68€

Ετικέτες: ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ,