Τρόποι Πληρωμής

  1. Αρχική
  2. Τρόποι Πληρωμής

  

Με Αντικαταβολή μετρητοίς

 

Θα πληρώσετε κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που μας έχετε υποδείξει.

 

Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας που σας παραδίδει την παραγγελία. Το κόστος αντικαταβολής για την Ελλάδα είναι €2,50 για όλες τις παραγγελίες.

 

Το μέγιστο ποσό παραγγελίας που μπορεί να εξοφληθεί με την μέθοδο της αντικαταβολής είναι €300,00.

 

 

Με Πιστωτική κάρτα

 


Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης με χρέωση πιστωτικής (Visa, Mastercard, Diners, Union Pay, Discover και American Express) είτε χρεωστικής είτε προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως ανεγνωρισμένης Ελληνικής Τράπεζας, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. 
Mέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners καί στο online περιβάλλον του e-commerce υποστηριζόμενο απο την τράπεζα Alpha 

 

 

 

Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικο κατάστημα erika.gr είναι απόλυτα ασφαλής.

 

Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, το όνομα κατόχου, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.ΜΕΣΩ PayPal

Επιλέγοντας την πληρωμή με PayPal, σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, χρησιμοποιώντας τον ασφαλέστερο και ποιο διαδεδομένο τρόπο πληρωμής παγκοσμίως.

 

Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των υπολοίπων στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site του PayPal, απο όπου θα έχετε την δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας είτε να κάνετε login στον ήδη υπάρχοντα PayPal λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε με μόλις ένα κλικ τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

 

Χρησιμοποιώντας το PayPal για τις συναλλαγές σας, δε δίνετε τα στοιχεία των πιστωτικών σας καρτών σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα παρά μόνο στο PayPal.

 

Mε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (έμβασμα)

 

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δε σας εξυπηρετεί η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση "αναμονής" μετά την καταχώρησή της, εώς ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:


 

Οδηγίες Τραπεζικής Κατάθεσης:

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΕΡΙΚΑ  Ε.Π.Ε.


ALPHA BANK

ΙΒΑΝ: GR5601402910291002002005068

SWIFT/BIC CODE: CRBAGRAA

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR23 0172 0100 0050 1011 0291 187

SWIFT/BIC CODE: PIRBGRAA

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

IBAN: GR540 260 204 0000 23020 100 7070

SWIFT/BIC CODE: ERBKGRAA

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

GR15 0110 1030 0000 1034 7148 065

SWIFT/BIC CODE: ETHNAGRAA


Για επιβεβαιώση της κατάθεσης καλέστε στο 210 3233138 ή στο email μας: sales@erika.gr ή με fax στο 210 3236949 

 

Στις πληρωμές μέσω εμβάσματος, η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μόνο εφόσον στην αιτιολογία του εμβάσματος καταχωρηθεί ο αριθμός της παραγγελίας την οποία αφορά, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει η ταυτοποίηση.
Όλα τα εμβάσματα πληρωμής πρέπει να γίνονται στο νόμισμα τιμολόγησης του καταστήματος μας(EUR).